Динаміка потреби підприємств у
працівниках за видами економічної діяльності1
(на кінець звітного періоду; осіб) |
||||||||||||||||
|
Всього |
У тому числі |
||||||||||||||
сільське господарство, мисливство та лісове господарство |
промисловість |
з неї |
будівництво |
торгівля; ремонт автомобілів, побутових виробів та
предметів особистого вжитку |
діяльність готелів та ресторанів |
діяльність транспорту та зв'язку |
фінансова діяльність |
операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання
послуг підприємцям |
державне управління |
освіта |
охорона здоров'я та надання соціальної допомоги |
інші види економічної діяльності |
||||
добувна промисловість |
переробна промисловість |
виробництво та розподілення електроенергії,
газу та води |
||||||||||||||
2002 |
1366 |
150 |
293 |
3 |
266 |
24 |
86 |
150 |
39 |
103 |
49 |
74 |
182 |
96 |
82 |
62 |
2003 |
1739 |
147 |
471 |
14 |
391 |
66 |
156 |
152 |
23 |
112 |
82 |
104 |
299 |
75 |
68 |
50 |
2004 |
1925 |
158 |
369 |
36 |
267 |
66 |
127 |
267 |
35 |
176 |
91 |
121 |
341 |
78 |
115 |
47 |
2005 |
1786 |
116 |
346 |
4 |
294 |
48 |
215 |
189 |
26 |
104 |
117 |
92 |
353 |
72 |
80 |
76 |
2006 |
2954 |
237 |
777 |
70 |
674 |
33 |
246 |
707 |
130 |
176 |
97 |
114 |
284 |
71 |
72 |
43 |
2007 |
3627 |
203 |
1016 |
60 |
903 |
53 |
244 |
802 |
89 |
320 |
215 |
157 |
303 |
107 |
91 |
80 |
2008 |
2079 |
144 |
446 |
21 |
375 |
50 |
71 |
341 |
53 |
229 |
139 |
133 |
303 |
39 |
123 |
58 |
2009 |
748 |
32 |
137 |
13 |
116 |
8 |
51 |
104 |
13 |
153 |
1 |
19 |
140 |
33 |
52 |
13 |
2010 |
819 |
35 |
243 |
28 |
173 |
42 |
10 |
162 |
24 |
143 |
2 |
16 |
91 |
23 |
57 |
13 |
2011 |
633 |
64 |
158 |
22 |
119 |
17 |
41 |
157 |
28 |
39 |
2 |
5 |
81 |
15 |
22 |
21 |
2012 |
943 |
69 |
235 |
17 |
194 |
24 |
43 |
173 |
37 |
123 |
5 |
37 |
115 |
17 |
34 |
55 |
______________
1 Розробка показників за видами
економічної діяльності здійснюється з 2002 року. Назви видів економічної діяльності приведені у відповідність до нової
редакції Класифікації видів економічної діяльності (ДК 009:2005), яку прийнято
і надано чинності наказом Держспоживстандарту від 26 грудня 2005 року №375.