Інформація про звернення громадян,

що надійшли до Головного управління статистики у Рівненській області

в IV кварталі 2011 року

 

Керуючись Законом України “Про звернення громадян”, Указом Президента України від 07.02.2008 р. № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, наказом Держкомстату України від 28.05.2004 р. № 347 „Про затвердження Інструкції з діловодства за зверненнями громадян у центральному апараті Держкомстату України”, Головне управління статистики у Рівненській області повідомляє наступне.

За IV квартал 2011 року до органів державної статистики області надійшло 22 звернення громадян. До Головного управління – 20, з них, 8 - питання отримання інформації з ЄДРПОУ, 7 - звернення з питань соціального захисту, 3 - питання отримання інформації про індекс інфляції та рівень цін, 2 - інформаційні запити з різних галузей економіки.

 

Звернення громадян, що надійшли до Головного управління статистики

у Рівненській області за IV квартал 2011 року

 

(відсотків)

1 – питання отримання інформації з ЄДРПОУ

2 – звернення з питань соціального захисту

3 – питання отримання інформації про індекс інфляції та рівень цін

4 – інформаційні запити з різних галузей економіки

 

Усі питання, що були порушені у зверненнях громадян, які надходили протягом звітного кварталу вчасно розглянуті та вирішені згідно чинного законодавства.

У Головному управлінні постійно діє “пряма телефонна лінія” по якій громадяни можуть отримати консультації з питань, що їх цікавлять.