Інформація про звернення громадян,

що надійшли до Головного управління статистики у Рівненській області

у I кварталі 2010 року

 

Керуючись Законом України “Про звернення громадян”, Указом Президента України від 07.02.2008р. № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, наказом Держкомстату України від 28.05.2004р. № 347 „Про затвердження Інструкції з діловодства за зверненнями громадян у центральному апараті Держкомстату України”, Головне управління статистики у Рівненській області повідомляє наступне.

За I квартал 2010 року до органів державної статистики області надійшло 35 звернень громадян. До Головного управління – 31, з них, 21 звернення з питань соціального захисту, 9 питання отримання інформації про індекс інфляції, 1 питання отримання інформації з ЄДРПОУ.

 

Звернення громадян, що надійшли до Головного управління статистики

у Рівненській області у І кварталі 2010 року

 

(у відсотках)

 

1  

звернення з питань соціального захисту

2  

питання отримання інформації про індекс інфляції

3  

питання отримання інформації з ЄДРПОУ

 

 

 

 

Усі питання, що були порушені у зверненнях громадян, які надходили протягом звітного кварталу вчасно розглянуті та вирішені згідно чинного законодавства.

У Головному управлінні постійно діє “пряма лінія” по якій громадяни можуть отримати консультації з питань, що їх цікавлять.